tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tiikeriä ja ostoksia :)

Pitihän sitä nyt itsellekin tilata tuollaiset succaplokit :) Ovat kokoa M eli noin 38. Aivan ihanat käytössä ja tykkään kovasti. Ja tuo tiikerilanka... siis aivan ihanaa neuloa. Se on Hjertegarnin Safaria. Koostumus on 75% villaa ja 25% polyamidia. Itse käytin kolmosen puikkoja. Silmukoita on 64.


Pienelle miehelle aattelin neuloa valkopohjaisesta Safarilangasta sukat. Hetken meillä oli pientä "vääntöä" siitä ettei hän halua valkoisia...  kun lähilankakaupassa ei ollut kuin yksi kerä  jäljellä tuota Safaria ja vielä valkopohjaisena se niin... äiti tekee valkopohjaiset... eikä pientä miestä enää harmita :) 

Niin ja nyt mulla on kans se kauan ostoslistalla ollut puiccomitta :D Ei tartte enään käydä miehen työkalupakeista tonkimassa työntömittaa, että saa puikkojen koot selville :D . Eiks olekin ihana Paavo?!


Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisinpänä... tämä ihana avaimenperä :D Se tuli kaupantekijäisinä :D En ole sille vielä paikkaa keksinyt... 
Eipä pöllömpiä ostoksia tällä kertaa.


Sitä olen miettinyt saisinkohan itse aikaiseksi tuollaiset sukkaplokit... vois ainakin kokeilla. Olen tehnyt kyseisestä materiaalista itselleni salaattipihdit. Ei siis pitäisi olla aivan mahdoton tehtävä :)

2 kommenttia:

  1. Hei ja huomenta Sinullekin !
    Upeat tiikerisukat. Tuollaista lankaa minäkin tahdon.

    Terkkuja lapsellesi, minusta on aina niin kiva kun lapset töistäni tykkää ♥
    Ja kiitos ♥ Sinulle kommentistasi !

    VastaaPoista