torstai 21. maaliskuuta 2013

Hhhmmmmm....


....tuleekohan tästä blogin pitämisestä mitään :D :D tulee niin paljon taukoja...!

Tällaisen pipon neuloin siitä Novitan kelo langasta, kun tuli ostettua sitä kaksi kerää. Yhden rannekkeenkin olen siitä vielä tehnyt... ja vielä olis toisesta kerästä ihan liikaa jäljellä!


Sinänsä ihan kiva pipa, mutta ei niinkään minun tyylinen. Eiköhän se jonkun päähän kuitenkin tiensä löydä :)

Ja tässä eilisen päivän piristys! Ihanasti osasi sny:ni yllättää minut tällä kertaa. Itse en olisi itselle noita lankoja  ostanut :D , mutta nyt sormet syyhyää päästä tekemään niistä jotain, mutta mitä :D ? Ideoita kellään! 
Kiitos, kiitos sinulle ihana sny:ni <3!


Katselkaa ja ihastelkaa mitä ihanaa olen saanut :)


4 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut.

  Hieno pipokin. Itse taisin joskus tehdä tuollaisen pipon tyttärille, mutta eivät pitäneet =/

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että paketti on mieluinen :D. Aika äräkän värisiä ovat langat, mutta näin keväällä tarvitsee talven harmauden jälkeen tehokasta värihoitoa! Ja hyvinhän tuo blogin pito sujuu, ei aina se määrä vaan laatu ;D! Hauskaa viikonloppua! Snysi

  VastaaPoista
 3. Onko sulla tuttuja/omia lapsia joille tekisit? Tulis kivoja huopatossuja ja lasten kokoihin varmaan riittää lankakin, voi olla aikuisen pariinkin :) novitalta löytyy ainakin muutamia ohjeita joko huopaselle tai purolle, tuo lanka ei ole minulle tuttu, mutta kaipa niistä voi soveltaa

  - hopeahippu -

  VastaaPoista
 4. Kauniin värisiä lankoja olet saanut. Se tässä mukana olossa onkin mukavaa, kun saa joskus sellaisia lankoja, mitä ei olisi itse tullut ostaneeksi, mutta joista kuitenkin heti syntyy jonkin toteuttamisidea. Lapaset tai tossut tulee äkkiä mieleen tai sitten jokin pääsiäispöytään sopiva sisustusjuttu esim. virkattu kori tai pannunaluset, raaskiiko noita herkkuja pannunalle piilottaa edes?

  VastaaPoista